Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd
Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Mr. Jason
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Γραμμή παραγωγής

Αυτοί είναι το εργαστήριο ρολογιών μας

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Υπάρχουν 5 γραμμές παραγωγής σε Shenzhen SAN αυτός κοβάλτιο τεχνολογίας Xing YE, ΕΠΕ — — συμπεριλαμβανομένης της λαστιχένιας γραμμής λουριών σιλικόνης, TPU, γνήσια γραμμή λουριών δέρματος, γραμμή λουριών Nylon&Canvas, χαλαζίας & μηχανική γραμμή, και γραμμή εξαρτημάτων ρολογιών συμπεριλαμβανομένων των πορπών ρολογιών και ούτω καθεξής. Υπάρχει εργαστήριο εγχύσεων, υδραυλικό εργαστήριο, ψεκασμός και μετάξι-οθόνη, επεξεργασία λουριών, εργαστήριο ρολογιών, διαχείριση καταστημάτων στο εργοστάσιό μας.

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

Έχουμε καθιερώσει επίσης ένα τέλειο και περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και όλοι οι υπάλληλοι υπόκεινται στην επαγγελματική κατάρτιση. Η διαδικασία παραγωγής είναι πολύ αυστηρή. Παραδείγματος χάριν, η γραμμή παραγωγής του λαστιχένιου λουριού ρολογιών σιλικόνης. Fristly, αποθήκευση πρώτων υλών, IQC, κύβος που βυθίζει, σιλικόνη που αναμιγνύει, κοπή σιλικόνης, διαδικασία σχηματοποίησης σιλικόνης, η πρώτη τακτοποίηση, η δεύτερη τακτοποίηση, σχηματοποίηση εγχύσεων, τακτοποίηση, ψεκασμός, ξήρανση, σχηματοποίηση εγχύσεων, συνέλευση, καθαρισμός, συσκευασία, που τελειώνουν - προϊόντα.

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

 

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

 

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

 

Υπάρχουν πάνω από 100 εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής μας. Επιπλέον, έχουμε ένα τους ισχυρούς ανθρώπους Ε&Α team.about 10. Τέλος, λουρί ρολογιών ποιότητας των προϊόντων 100% Assurance.the που αγοράζονται στην επιχείρησή μας, με εφ' όσον εξουσιοδότηση 365 ημερών, ρολόγια με τη μισή εξουσιοδότηση έτους. 100% η εγγύηση ικανοποίησης, εμμένει στην έννοια που είναι ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα, συνεχής καινοτομία, η αναζήτηση της τελειότητας. Υπερηφανευόμαστε επάνω υψηλός - ποιοτικά προϊόντα και εξυπηρέτηση πελατών. Θα ακολουθήσουμε κάθε βήμα της ομάδας παραγωγής process.QC είμαστε 3-5 άνθρωποι. Όλα τα προϊόντα πρέπει να περάσουν μια ακριβή επιθεώρηση από το QC τμήμα πριν από τη συσκευασία. Πριν από την αποστολή, ο πελάτης μπορεί να στείλει QC εδώ για να ελέγξει την ποιότητα ή να επιτρέψει σε έναν τρίτο για να ελέγξει την ποιότητα. Μετά από την παράδοση, θα ακολουθήσουμε την ποιότητα των προϊόντων και θα κάνουμε το καλύτερό μας για να αφήσουμε τους πελάτες να λάβουν τα προϊόντα μας ικανοποιητικά.

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

OEM/ODM

Η υπηρεσία cOem πρόσφερε, υπηρεσία σχεδίου προσφερθείσα, ετικέτα αγοραστών προσφερθείσα

Υπηρεσία ODM προσφερθείσα.

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε&Α

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και καμία ζημιά στο ανθρώπινο σώμα. Όλο το υλικό μπορεί να περάσει το FDA, SGS, CE, δοκιμή Rosh. Το Aixin ήταν σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 14years, και έχει εξαγάγει σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε περισσότερους από 150 εργαζομένους και μια ισχυρή ομάδα Ε&Α για 10 ανθρώπους, με μια περιοχή καταστημάτων εργασίας περίπου 5000 τετραγωνικών μέτρων. Έχουμε καθιερώσει επίσης ένα τέλειο και περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και όλοι οι υπάλληλοι υπόκεινται στην επαγγελματική κατάρτιση. Όλες τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν αναγνωριστεί και έχουν εγκωμιαστεί από πολλούς γνωστούς στην εγχώρια αγορά και υπερπόντιους πελάτες.

Shenzhen San He Xing Ye Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0